SEGMENTNA / SEKCIJSKA VRATA PDF Ispis E-mail

Segmentna ili sekcijska vrata idealno su rješenje za zatvaranje Vaše garaže, proizvodnog postrojenja ili skladišta. Izrađena na mjeru od atestiranih materijala renomiranih europskih proizvođača, segmentna vrata tvrtke Elektro-Vrata zadovoljavaju najviše standarde i očekivanja naših klijenata.

    Tijelo vrata se izrađuje od termopanela debljine 40mm. Jezgru panela čini poliuretanska masa za maksimalnu termo i akustičnu izolaciju. Plašt panela izrađen je od pocinčanog čeličnog lima koji je dalje obložen pvc uzorkom i plastifikacijom za potpunu otpornost na atmosferske i druge štetne utjecaje.

    Alternativno, paneli se mogu izraditi od aluminijskih profila te ispuniti termopanelom, izo staklom, ili nekim trećim materijalom ovisno o estetskim zahtjevima investitora. Također, moguće je kombiniranje poliuretanskih termopanela i aluminijskih panela kako bi se ostvario unikatan dizajn vrata.

    Vodilice se izrađuju od pocinčanih čeličnih profila, te se za svaka vrata proračunavaju i izrađuju individualno kako bi se vrata maksimalno prilagodila svjetlom otvoru na koji se montiraju te osigurao optimalan rad i dugotrajna kvaliteta.

    Težina vrata se kompenzira oprugama na osovini iznad svjetlog otvora, ili u slučaju alternativnih rješenja, na kraju vodilica. Opruge jamče minimum 15.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja prije potrebe zamjene, a u slučaju dotrajalosti, mogu se zamjeniti te dodatno produžiti životni vijek Vaših vrata. Sve opruge se izrađuju prema proračunu za optimalno funkcioniranje svakih vrata, ovisno o težini i sustavu vodilica koji se koristi.

    Kako bi se osiguralo besprijekorno funkcioniranje, elementi se objedinjuju sustavom okova, šarki, brtvi, kolotura i sajli koje osiguravaju da Vaša vrata u cjelosti ispunjavaju svoju funkciju te dodaju sigurnost, komfor i vrijednost Vašem objektu.

U slučaju da Vaš svijetli otvor ne zadovoljava uvjete montaže segmentnih vrata, može se izvesti potrebna metalna konstrukcija, i prema potrebi maska kako bi se kompenzirao ovaj nedostatak i omogućila ugradnja segmentnih vrata.

    Iako segmentna vrata mogu funkcionirati na ručno podizanje, u današnje doba elektronike preferira se automatsko otvaranje. Tvrtka Elektro-Vrata raspolaže širokim spektrom automatike koja jamči tiho, pouzdano i postojano ispunjavanje svog zadatka. Ovisno o sistemu i veličini vrata ili pak uvjetima rada, odabire se optimalna vrsta pogona, a o željenom načinu opravljanja ostala periferna elektronika. Prilikom izmjere i konzultacija te ovisno o Vašim potrebama, naši stručnjaci će ponuditi optimalno rješenje za automatizaciju Vaših vrata.

DSC00062.jpg
DSC00094.jpg
DSC00169.jpg
DSC00204.jpg
DSC00323.jpg
DSC00381.jpg
DSC00646.jpg
P060510_13.52.jpg